
02:29
Podcast: Český rozhlas - Jídlo a gastronomie
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Kolaschfleisch podle Anny Marie Neudeckrové
pred 5 dňami
Nahlédneme do jedné z kuchařských knih z 19. století, ve které se objevují vídeňský řízek, ovocné polévky nebo guláš. A ten s pomocí Vladimíry Jakouběové a Jaroslava Hořeního můžeme vyzkoušet.
Podcast Český rozhlas - Jídlo a gastronomie je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: Rádio Journal