
Jan Horký – Pořád nebereme gastronomii jako zážitek
Honza je v gastronomii úspěšný. Buduje jako kapitán našeho Národního týmů kuchařů reputaci oboru po světě. Jako špičkový český šéfkuchař se v restauracích, kde působí, vždy snaží posouvat laťku nahoru a o to, aby byla gastronomie zážitkem. V tomto díle mluví i o tom, co se mu nelíbí a jaká má přání.
Podcast Český gastronomický podcast je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.