Espresso bar, kavárnu nebo bistro? Od stánku s kávou až po provoz dvou kaváren se Standou Hamplem
26:23

Espresso bar, kavárnu nebo bistro? Od stánku s kávou až po provoz dvou kaváren se Standou Hamplem

01.01.2021

Standa Hampl má v rámci kávy bohaté zkušenosti. Pracoval pro Mamacoffee, která je jednou z nejstarších sítí kaváren a pražírnou výběrové a fairtrade kávy. Poté založil s kolegyní Štěpánkou projekt Kavárna Čekárna a od píky - zde míněno stánku s kávou na farmářském trhu se vypracoval až v majitele Kavárny Čekárny na Výtoni a espresso baru Zašívárna v Nuslích. Vyzkoušel si též provoz bistra na Břevnově a zhodnotíme spolu, zda cesta od stánku je nejvhodnější pro začátek dráhy kavárníka.  

 V dalších dílech podcastu se podíváme na zoubek platovým podmínkám a jak motivovat zaměstnance aby zůstali v podniku a přivítáme Aliho Jarrara, světově proslulého autora kávových meme 50percentarabica.   

--- odebírejte prosím:
https://www.instagram.com/candycanecoffee
https://www.candycane.coffee/
https://twitter.com/candycanecz
https://www.facebook.com/candycanecofee 

------  music:
Dotan Negrin & Prismatic Mantis  - Pure Imagination (Future James Trap Remix)
Listen on Spotify: https://spoti.fi/2Yl7BPO
subscribe to Dotan: http://bit.ly/Sub2Dotan
Follow Dotan Negrin http://www.pianoaround.com/
https://soundcloud.com/dotan-negrin/
https://facebook.com/dotannegrin
https://www.youtube.com/user/pianoaround  
Follow Prismatic Mantis https://twitter.com/prismaticmantis
https://instagram.com/prismaticmantis/
https://soundcloud.com/prismaticmantis  
Follow Future James: https://twitter.com/ohhhitsjames
https://soundcloud.com/futurejames
https://www.instagram.com/ohhhitsjames/

Podcast Candycane coffee je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

Kategórie: Umenie, Jedlo
Táto webová stránka používa súbory cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie webovej stránky. Ďalšie informácie o tom, ako používame súbory cookies, nájdete tu.
Bližšie informácie o spracúvaní osobných údajov ako aj o súboroch cookies nájdete tu.

Technické cookies

Vždy aktívne cookies sú nevyhnutne potrebné na základné fungovanie. Bez týchto súborov by sme nemohli poskytovať služby, ktoré umožňujú tejto stránke fungovať.

Funkčné cookies

Funkčné cookies vylepšujú fungovanie webových stránok, nakoľko si môžu pamätať napríklad informácie ako používateľské meno, jazyk alebo preferovanú polohu. Vďaka zapamätaniu si Vašich volieb môže stránka poskytovať vylepšené a osobnejšie služby.

Analytické cookies

Tieto cookies zhromažďujú anonymné informácie o tom, ako používatelia využívajú webové stránky. Z týchto dát sa dozvieme, ako používatelia reagujú na stránku poskytnutím informácií o tom, aké oblasti navštívili, aký čas na našej stránke strávili, a či sa pri tom vyskytli nejaké problémy, napríklad chybové hlásenia, čo nám pomáha vylepšovať webovú stránku.

Marketingové cookies

Marketingové cookies pomáhajú sledovať Vaše online návštevy a aktivitu na našich webových stránkach. Uvedené pomáha poskytovať a zobrazovať Vám relevantnejšie reklamy alebo obmedzujú počet zobrazení reklamy. Tieto súbory cookie môžu zdieľať tieto informácie s inými organizáciami alebo inzerentmi. Ide o trvalé súbory cookie a takmer vždy pochádzajú od tretích strán.