03:05
Podcast: Abeceda potravin
Chřest: Jak ho skladovat, aby nepřišel o svou chuť?
19.03.2020
Bílý chřest je nutné povařit a je jemnější. Zelený se zase hodí k vejci Benedikt. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Karel Šimůnek.
Podcast Abeceda potravin je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: Rádio Journal
Kategórie: Kultúra