Mladý Slovák naštartoval gastro biznis v Argentíne. Oproti Slovensku je tu zásadný rozdiel
Hosťom travel podcastu je kuchár Jakub Šanko, ktorý žije v Argentíne a v gastre si rozbehol vlastný biznis. Rozprávali sme sa o pandemickej situácii a o tom, či si Argentínčania vyberajú, ktorou vakcínou sa budú očkovať. Reštaurácie sú tam otvorené do 1 hodiny ráno s tým, že musia byť dodržané rozostupy medzi stolmi. Kapacita podniku tak klesla na 30 %. Čo dobré spôsobila koronakríza v Argentíne? Aký je podľa Jakuba najväčší rozdiel medzi Slovákmi a Argentínčanmi? V juhoamerickej krajine viac rozhadzujú peniaze a nerobia si veľa starostí. Vyzerá Argentína tak, ako ju poznáme z telenoviel? Akí sú domáci a ako vyzerá tradičná rodina? Čo si o známom Divokom Anjelovi myslia Argentínčania? Ako vnímajú osobu legendárneho futbalistu Diega Maradonu? Argentína je známa svojimi hovädzími steakami. Ako vyzerá domáca kuchyňa a dokázal sa v tejto mäsovej krajine presadiť vegetariánsky a vegánsky životný štýl? To všetko a oveľa viac sa dozvieš v travel podcaste ZmUPované. Inšpiruj sa.
Podcast ZmUPované je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.