
Celiakia, alergia na lepok a neceliakálna gluténová senzitivita
Lepok je súčasťou chleba, pečiva či koláčov, no nie každý si ich môže dopriať bez následkov nielen na našu hmotnosť ale aj na trávenie. V najnovšej epizóde nášho podcastu o zdraví rozoberieme, aký je rozdiel medzi celiakiou, alergiou na lepok a neceliakálnou gluténovou senzitivitou.
Podcast ZDRAVIE - až do VAŠICH UŠÍ je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.