
Smažák z trouby aneb historie smažáku sahá až do antického Řecka
V Čechách se smažený sýr stal málem národním jídlem díky jeho obrovské popularitě. Prakticky neneajdete bufet či fast food, kde by nenabízeli tuto klasiku. Tento pokrm má ale velice zajímavou historii, která sahá až do dob antického Řecka a Říma.
zadnyspeky.cz
Podcast Zdraví na talíři - audiokuchařka je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.