Pečenie pre intolerantných – rozhovor s Adrianou Kemkou
Rozhovor s Adrianou Kemkou o varení a pečeni s alternatívnymi surovinami a o jej novej knihe Malou vidličkou, ktorá vychádza v decembri. Dozviete sa ako piecť bez lepku, laktózy, vajec a s náhradami cukru tak, aby to všetkým chutilo a môžete si s nami zasúťažiť o jeden výtlačok Adrianinej knihy.
Podcast Z kuchyne je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.