Baza - jahoda - rebarbora
Len čo definitívne zažehnáme zimu, začne sa to v prírode prebúdzať. A my, z kuchyne, sa hneď obzeráme, čo dobrého si z tej prírody vezmeme a spracujeme na niečo ešte lepšie. Ako prvé "ovocie" sa objaví rebarbora, ktorá je síce zeleninou, ale používame ju ako ovocie. Nasleduje baza a v tesnom závese jahody. Tieto tri veci dokopy sa vedia postarať o skvelé gurmánske zážitky. Tak sme si ich dnes trochu podrobnejšie spracovali v našom podcaste.
Podcast Z kuchyne je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.