#18 Lokálne nemusí znamenať aj kvalitné. Treba si vedieť správne vybrať
Lokálne potraviny môžu byť zdravé, poctivé a zároveň aj cenovo dostupné, musíme si ich však správne vyberať. Hovorí Peter Wetzler, učiteľ biológie a propagátor poctivých slovenských produktov, ktorý stojí za projektom Lokálžrawetz. Nie len o tom, na čo si dať pri výbere lokálnych produktov pozor sa s Peťom zhovára naša Mária. Odporúčame navštíviť takisto Petrov blog: https://lokalzrawetz.sk/
Podcast Z kaviarne je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.