Gastronomické poklady sveta - za ktorými jedlami sa doslova oplatí vycestovať?
BUBO TRAVEL TALKS ✿ Jedlo k cestovaniu jednoducho patrí. Či už ste gurmán, alebo jete iba pre doplnenie energie, pri cestovaní chtiac-nechtiac budete aj ochutnávať. Sú však jedlá, za ktorými sa vyslovene oplatí vycestovať. S Tomášom Kubušom, našim sprievodcom, sme sa už rozprávali o jedlách Juhovýchodnej Ázie a tentokrát sa porozprávame s Ľubošom Fellnerom, zakladateľom a riaditeľom cestovnej kancelárie BUBO, o jedlách celého sveta, ktoré môžu byť dôvodom pre návštevu krajiny.
moderátor: Martin Ferenčík - BUBO
hostia: Ľuboš Fellner - BUBO
produkcia: Martin Ferenčík - BUBO
Prečítajte si aj naše blogy na gastro témy:
Ako chutí Maroko
Ako chutí Mexiko?
Chinatown – delikatesy ukryté v uličkách Singapuru
Veľký prehľad gastronómie Chile
Všetky chute Hondurasu
Gastronómia Kostariky je viac ako len Gallo Pinto
Čaj – desať zaujímavostí a ktorý je najlepší?
Negustiózne! Vybrali sme najhoršie bizarné jedlá sveta
Recepty zo Srí Lanky
Káva – desať zaujímavostí a kde pestujú tú najlepšiu?
Čo ochutnať v Brazílii?
Talianske regióny s najlepším vínom
Sledujte nás aj na:
- instagrame
- facebooku
- tiktoku
Podcast Uchom po mape s BUBO je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.