Peter Varmuža
Kvalitné potraviny sú dôležité nielen pre naše zdravie, ale aj pre zdravie procesu ich výroby. Dobré potraviny sú výsledkom šetrného prístupu k životnému prostrediu a v konečnom dôsledku aj lepšie chutia. Lebo sú, ako hovorí Peter Varmuža, plnochutné. Poctivé a dobré jedlo si môžu v jeho sieti potravín YEME zatiaľ ochutnávať len Bratislavčania. Áno, kvalita je aj o niečo drahšia, ale v téme potravín je toto kritérium pomaly dôležitejšie, než kdekoľvek inde. Vďaka rozhovoru s Petrom možno lepšie pochopíme, prečo je príbeh dobrých potravín náročnejší, nákladnejší, ale zároveň plný nadšenia a lásky k nim.
Podcast Trochu inak s Adelou je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.