Marek Vízy
V našich končinách zväčša hmyz považujeme za rušivý element domácností. V múke objavené mole vyhadzujeme aj s múkou samotnou a púšťame sa do veľkého upratovania špajze. No z pohľadu Mareka Vízyho sa hmyz z kuchyne vôbec pratať nemusí. Lebo tam patrí a to dokonca ako jedlo. Pripravte si všetky chuťové a historické predsudky, v tejto časti Trochu inak budeme ochutnávať červy a iné lahôdky. A že to môže byť zdravé, celkom chutné a možno aj osožné pre planétu, pochopíte, keď dáte šancu hmyzej gastronómií.
Podcast Trochu inak s Adelou je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.