
Radovan Krčula - Koronu sme prežili, lebo som (ne)urobil...
Opäť vám prinášame zaujímavý rozhovor s človekom, ktorý podniká v gastronómii už takmer tri dekády. Aké boli jeho začiatky v gastronómii? Kedy sa rozhodol expandovať? Ako prežíval nechválne známe obdobie pandémie covid-19? Určite si nenechaj ujsť odpovede na tieto otázky a zapni si najnovšiu epizódu podcastu, ktorý rozhodne chceš počuť.
Podcast To chceš production je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.