
Za hranicou turistického menu: regionálne špeciality
Naozaj už raz a navždy zabudnime na pizzu - Taliansko chutí aj inak! V tejto epizóde sa ponoríme hlboko do skutočného gastronomického podhubia Talianska, kde sa na tanier dostáva všetko – od delikátne pripravených vnútorností, labiek, chvostov, cez fermentované živé syry a morské plody, až po kvety a listy rozmanitých rastlín, ktoré bežní turisti ani nezaregistrujú. No vy čo nás počúvate do tejto skupiny nepatríte. Ste zvedaví, nebojíte sa objavovať, preto veríme, že aj táto epizóda vám rozšíri obzory a priblíži možnosti a chute, ktoré na vás v Taliansku čakajú: drsné, niekedy provokatívne, no vždy fascinujúce!
Podcast Taliansko po slovensky je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.