
39:21
Podcast: SZČO? Skratky k lepšej živnosti
Ako udržať gastroprevádzku počas korony
07.06.2021
Gastropriemysel bol jedným z najviac zasiahnutých koronakrízou. Vypočujte si príbehy dvoch podnikateliek, ktoré sa dokázali počas pandémie prispôsobiť neľahkým podmienkam a udržali tak svoj biznis pri živote. Našimi hosťkami sú Monika Tonhauserová z reštaurácie Milá deva z Nitry a foodblogerka Natália Žúreková Štefková známa ako Chuť od Naty.
Podcast SZČO? Skratky k lepšej živnosti je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: Richard Hurai
Kategórie: Vzdelávanie, Ako na to