
27:02
Podcast: SZČO? Skratky k lepšej živnosti
Aké povinnosti čakajú živnostníkov pri otvorení gastro prevádzky?
13.11.2020
Otvorenie vlastnej prevádzky je spojené s množstvom povinností, vybavovačiek a byrokracie. Ako ich naplánovať tak, aby sme na nič nezabudli a otvorenie prebehlo hladko? To a ešte viac vám v ďalšej časti podcastu „SZČO?“ prezradí Peter Štefanko, skúsený šéfkuchár a majiteľ reštaurácie LOVE FOOD.
Podcast SZČO? Skratky k lepšej živnosti je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: Richard Hurai
Kategórie: Vzdelávanie, Ako na to