GOURMET UP #4: Vinár Magula: Poľnohospodár je vlastne správca mikroorganizmov a baktérií v pôde.
„Vinohrady a výroba vína má úplne pohltili.” Dnes, kúsok od Trnavy, vyrába jedny z najlepších remeselných vín v biodynamickom režime. Vo svojej oddanosti k biodynamickej vinárčine Magula zdôrazňuje význam biodiverzity a ekologickej udržateľnosti, čím sa stáva pionierom v tomto rastúcom trende. Avšak, nie je len vášnivým vinárom, je aj tvorcom vzrušujúcich podujatí, ktoré slávia lásku k vínu a kultúre okolo neho. Na jeho festivale Vlci a Ruže sa stretávajú nadšení milovníci vína, aby oslavovali umenie vinárstva a zdieľali svoje poznatky a vášeň. O krásach vína a života, ale aj o jeho festivale Vlci a Ruže, si povieme v novej časti Gourmet up.
📱 Pre najdôležitejšie správy zo Slovenska a zo zahraničia sleduj náš Instagram 👉https://instagram.com/startitup_sk
Podcast Startitup podcasty je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.