Kuchár zarobí niekedy viac ako manažér. Slovensku chýba až 10-tisíc ľudí v hotelierstve a gastre / CASHFLOW
V tejto časti Cashflow sme sa rozprávali s generálnym riaditeľom Asociácie hotelov a reštaurácií Slovenska Martinom Novotným. V podcaste opisuje, aká je situácia v gastre a prečo sa k nemu ľudia nevracajú. Čo s tým ďalej a aké sú platy ľudí v Horeca segmente? To všetko v novej časti Cashflow.
Tento diel ti prináša Štátny fond rozvoja bývania 👉 SFRB
📱 Pre najdôležitejšie správy zo Slovenska a zo zahraničia sleduj náš Instagram 👉 https://instagram.com/startitup_sk
Podcast Startitup podcasty je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.