Chillimajster Varga: Po súťaži v jedení chilli papričiek sa ide väčšina súťažiacich vyvracať [Diskusný Klub]
Za slovenskou značkou chilli produktov Burning Angel Chili stojí IT-čkár Gabriel Varga. Ako sa mu podarilo skĺbiť tieto dve povolania a ako chutia jednotlivé omáčky od tej najjemnejšej až po tú najštipľavejšiu si moderátor Šimon vyskúšal v najnovšej epizóde Startitup Diskusný Klub. Tento slovenský raj chilli papričiek získal vo svete mnoho ocenení a na Slovensku nemajú konkurenciu. Ako vznikajú kombinácie, ako napríklad jahodová či mätová chilli omáčka? Aké triky fungujú na pálenie po tom najsilnejšom chilli, ktoré ťa môže páliť aj 2 – 3 dni? V rozhovore Gabriel prezradil, ktoré chilli z pokožky neumyješ ani mydlom. Ktoré zvieratá necítia pálivosť a čo sa ti môže stať, ak to pri konzumácii chilli preženieš? „Môžeš mať blackout, proste omdlieš. Ja som si myslel, že doniesla jahodovú omáčku, dal som si krásnu veľkú lyžičku. Za 3 – 4 minúty som bol absolútne vypnutý. Nič si nepamätám. Ruky som mal potom modré.“
Podcast Startitup podcasty je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.