Slováci kávu milujú, ale nevedia ju piť. Čo všetko sa udeje, kým dostaneš kvalitnú kávu zo slovenskej pražiarne?
V tomto podcaste sa rozprávame s Alexandrom Nagyom, zakladateľom pražiarne a kaviarne Black Coffee. Porozprával nám, akú kávu majú Slováci najradšej a že espresso je talianský vynález. Vo svete sa však najčastejšie pije káva celkom inak. Ako sa dostane prémiová káva z plantáže na Slovensko a čo všetko sa môže v chuti objaviť? Slovenské pražiarne zažívajú veľký boom a ľudia začínajú vyhľadávať kvalitnú kávu. Niektorí však stále nevedia rozdiel medzi espressom, ristrettom, filtrovanou kávou. Znamená otvoriť si kaviareň jasný zisk? Alexander Nagy pracuje v gastre a pohostinstve celý život a toto odporúča každému, kto chce v tomto biznise začať. Hovorí, že barista nie je len človek, ktorý ti spraví espresso alebo pekný obrázok na capuccine. Viac v tomto podcaste. Príjemné počúvanie
Podcast Startitup podcasty je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.