Mäso od Romana má najlepšie steaky v Bratislave, ale aj Francúzske zemiaky „ako lusk“ / GOURMET UP #8
Keď otvoril mäsiarstvo/steakhouse, boli celkovo traja a otvorené mali 5 dní v týždni. Dnes je ich viac, robia naložené obedy, najlepšie steaky, steakové kurzy a otvorené majú 3 dni. Prečo a ako to dáva zmysel sa dozvieš v tejto epizóde.
📱 Pre najdôležitejšie správy zo Slovenska a zo zahraničia sleduj náš Instagram 👉https://instagram.com/startitup_sk
Podcast Startitup podcasty je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.