GOURMET UP #2: Nedostupnosť farmárov a chovateľov pre gastro na Slovensku je len výhovorka [GOURMET UP]
Roman Borovský pracoval vo fantastických Michelinských konceptoch, ale vrátil sa na Slovensko kvôli výzve vybudovať fine dining úplne mimo Bratislavy. Dnes zo surovín od farmárov vyrába aj granadír či trhanec v absolútne netradičnom prevedení. Ako sa tvorí takýto biznis a čo za ním všetko je?
📱 Pre najdôležitejšie správy zo Slovenska a zo zahraničia sleduj náš Instagram 👉 https://instagram.com/startitup_sk
Podcast Startitup podcasty je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.