Foodbloger ČOJE: Slovenským národným jedlom sú vyprážaný syr a pizza, nie halušky

01.06.2020

Hosťom podcastu je foodbloger ČoJe alias Daniel Feranec, ktorý je známym gurmánom a ochutnávačom najmä bratislavskej gastro scény. Ktoré sú tie najlepšie prevádzky, ktoré v hlavnom meste nájdeš? Prezradil aj pár tipov z iných kútov Slovenska. Čo je podľa Daniela slovenské národné jedlo? Bryndzové halušky to vraj dávno nie sú. Zvláštne chute objavoval už v mladosti, čo dosvedčí zvláštny recept na kuracie pečienky. Ak si odvážny, sprav si ho aj ty :D.  Čo jedlo pre známeho foodblogera znamená a ako napreduje slovenská kuchyňa? Dajú sa v nej nájsť nové chute a synergie? Prečo vzniká a zaniká toľko food projektov a čo je v  gastro marketingu podľa Daniela najdôležitejšie? Príjemné počúvanie

Sponzorom podcastu je Tipli, ktorý ti vríti peniaze z nákupu. Viac info na tipli.sk

Podcast Startitup podcasty je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

×
Náš web používa cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie jeho služieb, bez osobnej identifikácie jednotlivých používateľov. Pri používaní nášho webu však môžu naši partneri využívať cookies, ktoré sú personalizované, ale iba v prípade ak ste im už takýto súhlas udelili. Chcem vedieť viac.
OK