Kuchár Urbanič: Slovák ide pracovať do najlepšej reštaurácie v Európe, z burgrárne ho pritom vyhodili, pretože… [Diskusný Klub]
To, že sú Slováci veľmi šikovní a nestratia sa ani vo svete, dokazuje aj náš dnešný hosť, ktorý je kuchárom svetovej úrovne. Filip Urbanič prijal pozvanie do najnovšej epizódy relácie Startitup Diskusný Klub, v ktorej s naším moderátorom Šimonom Žďárským nahliadli do tajomstiev profesionálnej kuchyne na tej najvyššej úrovni. „Keď si kúpite základné menu, je to 700 eur bez nápojov a následne máte rozličné vínne karty, ktoré začínajú na, povedzme, 500 eurách, čiže sa bavíme o 1 200 eurách na osobu. To je najlacnejšie menu.“ Exotické suroviny, dych vyrážajúce priestory reštaurácie a namiesto obyčajného jedenia zážitok na úrovni. Jedlo nemusí byť iba o chutiach, ale najmä o zážitku a to sa snaží svojim zákazníkom prinášať aj náš hosť. Ak ťa zaujíma zákulisie profesionálnej kuchyne, určite si vypočuj dnešný rozhovor.
Pre viac rozhovorov so zaujímavými osobnosťami a o aktuálnej politickej situácii sleduj aj ďalšie epizódy Diskusný Klub.
📱 Pre najdôležitejšie správy zo Slovenska a zo zahraničia sleduj náš Instagram 👉 https://instagram.com/startitup_sk
Podcast Startitup podcasty je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.