Na začiatku podnikania nemali plán ani veľa peňazí, teraz patria k top gastro podnikom

10.07.2019

V tomto podcaste sa rozprávame s jedným zo spolumajteľov úspešnej siete reštaurácií EDO-KIN , ktorá sa špecializuje na sushi a ázijsku kuchyňu.  Karol prezradil, že mať sushi sieť nebolo jeho snom, no išlo o niečo iné. Dozvieš sa, aké sú 2 piliere biznisu a koľko mali na začiatku Karol a Michal peňazí a že až tak dopredu neplánovali. Vďaka čomu sa im podarilo vybudovať zdravú a finančne stabilnú gastro sieť. Kedy rozvíjať svoj biznis a aká je zdravá návratnosť investície? To všetko a viac prezradil Karol Gálik. Príjemné počúvanie. 

Podcast Startitup podcasty je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

×
Náš web používa cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie jeho služieb, bez osobnej identifikácie jednotlivých používateľov. Pri používaní nášho webu však môžu naši partneri využívať cookies, ktoré sú personalizované, ale iba v prípade ak ste im už takýto súhlas udelili. Chcem vedieť viac.
OK