Na burgroch zarobil svoj prvý milión. Kvalitu by za väčšie zisky nevymenil. Michal Ščevlík, majiteľ Roxor Burger
Michal Ščevlík opustil IT sektor a začal podnikať v gastre. O niekoľko rokov sa jeho ROXOR burger stal najlepším burgrom v Bratislave. Za rok 2019 prekonali veľký podnikateľský míľnik a dosiahli v tržbách milión eur. Ako sa podarilo Michalovi vybudovať takúto kvalitnú značku? Cez krízu mnoho gastroprevádzok skrachovalo, on však ostal. Na čom si zakladá a aké tajomstvo ukrývajú jeho burgre? Michal prezradil aj ako vidí náročnosť slovenských zákazníkov a ako sa zmenila gastronomická úroveň za posledné roky. Veľkým trendom súčasnosti sú burgre s mäsovou náhradou. Ako na túto výzvu odpovedá vycibrenou chuťou a nápaditosťou známa burgráreň? Ak si myslíš, že Michal Roxor len riadi, si na omyle. Nájdeš ho v kuchyni, kde tvorí nové chute a burgre. Ananás na pizzi je niektorými považovaný za gastronomické šialenstvo. Michal z Roxoru si povedal, že prečo ho neskúsiť dať do burgru. Čo ty na to? Príjemné počúvanie.
Podcast Startitup podcasty je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.