Maroš Jambor: Denne robí 16 hodín a chce doniesť Michelinskú hviezdu na Slovensko
Hosťom rozhovoru je kuchár Matúš Jambor, ktorý ako jediný Slovák pracuje v Londýne v 3-hviezdičkovej michelinskej reštaurácii. Ako sa k tomuto remeslu dostal bývalý triatlonista? Ako jeho kariéra začala v spolupráci s Romanom Paulusom? Kuchárčina je extrémne náročný biznis. Vyžaduje len najlepších z najlepších a častokrát robíš zadarmo vo svojom voľnom čase. Šéfkuchár musí vidieť, že to chceš a si ochotný makať. V Londýne pracuje 16 hodín 5x do týždňa a mesačne odpracuje aj 300 hodín mesačne. Prečo je schopný obetovať toľko času? V 3-hviezdičkovej michelinskej reštaurácii ťa menu vyjde na 210 € a na rezerváciu čakáš mesiac. Matúš Jambor chce priniesť Michelinskú hviezdu aj na Slovensko. Aký je jeho plán a v čom sa odlišuje kvalitný kuchár od toho priemerného? To všetko ti prináša Startitup Diskusný Klub.
Podcast Startitup Diskusný Klub je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.