Paella sin prisas: Etiketa a pravidlá stolovania
Víkendový obed v Španielsku môže trvať na niekoľko hodín a neraz sa prirodzene prehupne až k večeri. Ako si vychutnať paellu ako pravý Španiel, s čím ju kombinovať a čo si vybrať ako dezert? Aké su zvyky, keď ju jete vo dvojici a v skupine? Čo robiť so zvyškami mušlí? To všetko si povieme v tejto epizóde podcastu Španielska dedina.
Ak vás zaujíma viac + FOTO, kliknite na tento blogový článok. :-)
Spojme sa cez instagram @lekciespanielciny
Podcast Španielska dedina je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.