
Andrea Ena: Začínal som od nuly, ak nie od mínusu
Pozvanie do novoročnej časti feel-good šou Socky prijal pozvanie taliansky šéfkuchár Andrea Ena. S Leou Daniš sa rozprávali o tom, aké je to začať odznova a preraziť v cudzej krajine. Existujú podľa neho zlé predsavzatia? Ako sa dostal z Talianska do Ružomberka? Čo hovoria Taliani na pizzu hawai a cappuccino popoludní? A aký je jeho kľúč k úspechu? Vypočuj si inšpiratívny rozhovor a dozvieš sa.
00:08 Detstvo: Sardínčan s koreňmi aj zo Sicílie.02:50 Začiatky: Z Talianska do Ružomberka.08:15 Prvé dojmy & slovenské vs. talianske Vianoce. 11:32 Zažil na Slovensku kultúrny šok?15:20 Budoval som od nuly, ak nie z mínusu.20:09 Zažil šikanu?24:15 Predsavzatia: Najhoršie je stanoviť si konkrétny deň, treba začať hneď.26:51 Vedel odjakživa, čo chce robiť?32:25 Pizza hawai a cappuccino poobede.37:58 Za čo by pochválil Slovákov?42:48 Kľúč k úspechu.49:25 Nový začiatok v cudzej krajine očami psychologičky z IPčka.
Zapni si 'Socky' a zisti, že ani ty v tom nie si sám!Stay tuned: https://www.instagram.com/socky_sleou_show/
Podcast SOCKY s Leou Daniš je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.