#08 Ako sa dá vybudovať a udržať vernosť čitateľov po celom svete ak ste tvorcom časopisu, ktorý vychádza 4x ročne a len v tlačenej podobe?
27:03
Podcast: Silná káva

#08 Ako sa dá vybudovať a udržať vernosť čitateľov po celom svete ak ste tvorcom časopisu, ktorý vychádza 4x ročne a len v tlačenej podobe?

11.10.2021

S Michalom Molčanom, ktorý je zakladateľom časopisu o kávovej kultúre Standart, ktorý exportuje do vyše 83 krajín a tretí rok po sebe získal ocenenie za najlepší magazín o káve na svete. Vychádza raz štvrťročne, v angličtine a japončine, a v čisto printovej verzii.

ZDROJE:

· www.standartmag.com – magazíne STANDART

· Odporúčaná kniha od hosťa:Reštart, Jason Fried

· Silna káva (www.silnakava.sk) – web podkastu

· DEKRA Development (www.dekra-development.sk) - partner podcastu

· Prihláste sa k odberu Extra obsahu Silnej kávy => tu

POZNÁMKY:

[02:25] Ako založiť časopis o svete výberovej kávy vo veku 20 rokov.

[04:16] Vzor na začiatku

· Podnikanie rodičov, záujem o úspešných ľudí a túžba mať vlastný projekt

[07:28] Od začiatku úvaha o medzinárodnom magazíne

· Prvé československé vydanie bolo overenie konceptu

[08:40] Ako sa dá udržať zákazníka (čitateľa) keď dostane svoj produkt len 4x do roka?

[10:00] Kto sú čitatelia Standart?

[11:00] Ako sa robí marketing printového magazínu?

· online priestor je pre marketing nevyhnutný

· čo najviac využiť všetky kanály

[12.35] Sponzoring

· tri piliere; predplatné, partnerstvá, „veľkoobchod“  - kníhkupectvá, kaviarne


SILNÁ KÁVA NA ZÁVER

[15:15] Čo si myslíš, že je dôležité k úspechu čo si väčšina ľudí možno nemyslí?

· Nie je dôležité začať, ale konzistentne pokračovať. Znie to nudnejšie, ale to je ten rozdiel medzi úspešným projektom a neúspešným.

Záverečná myšlienka

[25:40] Najlepšia forma socializácie – vezmite na kávu niekoho koho ste už dlho nevodili niekoho z rodiny, z kamarátov.


Prihláste sa k odberu Extra obsahu Silnej kávy a vyhrajte poukážku na nákup kníh, viacej na www.silnakava.sk

ZDROJE:

· www.standartmag.com – magazíne STANDART

· Odporúčaná kniha od hosťa:Reštart, Jason Fried

· Silna káva (www.silnakava.sk) – web podkastu

· DEKRA Development (www.dekra-development.sk) - partner podcastu

· Prihláste sa k odberu Extra obsahu Silnej kávy => tu

Podcast Silná káva je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

Kategórie: Biznis
Táto webová stránka používa súbory cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie webovej stránky. Ďalšie informácie o tom, ako používame súbory cookies, nájdete tu.
Bližšie informácie o spracúvaní osobných údajov ako aj o súboroch cookies nájdete tu.

Technické cookies

Vždy aktívne cookies sú nevyhnutne potrebné na základné fungovanie. Bez týchto súborov by sme nemohli poskytovať služby, ktoré umožňujú tejto stránke fungovať.

Funkčné cookies

Funkčné cookies vylepšujú fungovanie webových stránok, nakoľko si môžu pamätať napríklad informácie ako používateľské meno, jazyk alebo preferovanú polohu. Vďaka zapamätaniu si Vašich volieb môže stránka poskytovať vylepšené a osobnejšie služby.

Analytické cookies

Tieto cookies zhromažďujú anonymné informácie o tom, ako používatelia využívajú webové stránky. Z týchto dát sa dozvieme, ako používatelia reagujú na stránku poskytnutím informácií o tom, aké oblasti navštívili, aký čas na našej stránke strávili, a či sa pri tom vyskytli nejaké problémy, napríklad chybové hlásenia, čo nám pomáha vylepšovať webovú stránku.

Marketingové cookies

Marketingové cookies pomáhajú sledovať Vaše online návštevy a aktivitu na našich webových stránkach. Uvedené pomáha poskytovať a zobrazovať Vám relevantnejšie reklamy alebo obmedzujú počet zobrazení reklamy. Tieto súbory cookie môžu zdieľať tieto informácie s inými organizáciami alebo inzerentmi. Ide o trvalé súbory cookie a takmer vždy pochádzajú od tretích strán.