Obsahom taniera vieme bojovať proti klimatickej zmene
35:46
Podcast: SABO SEBOU

Obsahom taniera vieme bojovať proti klimatickej zmene

01.02.2021
Produkcia potravín je zodpovedná za približne štvrtinu celosvetovej produkcie skleníkových plynov... Čo má väčší vplyv na uhlíkovú stopu nášho taniera? To, čo jeme, alebo odkiaľ jedlo docestuje na náš stôl? Je väčší problém to, čo skonzumujeme, alebo to, ako jedlom plytváme? Ktoré fakty o potravinách by všetci vedieť? Vie byť práve strava kľúčovým nástrojom boja proti klimatickej zmene? Alebo dokážeme urobiť viac než iba rozmýšľať nad potravou? V tejto epizóde budete počuť: Tamara Stohlová, aktivistka a zakladateľka projektu Zelená jedáleň, ktorý prináša rastlinné stravovanie do vysokoškolských jedální

Podcast SABO SEBOU je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

×
Náš web používa cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie jeho služieb, bez osobnej identifikácie jednotlivých používateľov. Pri používaní nášho webu však môžu naši partneri využívať cookies, ktoré sú personalizované, ale iba v prípade ak ste im už takýto súhlas udelili. Chcem vedieť viac.