35:46
Podcast: SABO SEBOU
Obsahom taniera vieme bojovať proti klimatickej zmene
01.02.2021
Produkcia potravín je zodpovedná za približne štvrtinu celosvetovej produkcie skleníkových plynov... Čo má väčší vplyv na uhlíkovú stopu nášho taniera? To, čo jeme, alebo odkiaľ jedlo docestuje na náš stôl? Je väčší problém to, čo skonzumujeme, alebo to, ako jedlom plytváme? Ktoré fakty o potravinách by všetci vedieť? Vie byť práve strava kľúčovým nástrojom boja proti klimatickej zmene? Alebo dokážeme urobiť viac než iba rozmýšľať nad potravou?
V tejto epizóde budete počuť:
Tamara Stohlová, aktivistka a zakladateľka projektu Zelená jedáleň, ktorý prináša rastlinné stravovanie do vysokoškolských jedální
Podcast SABO SEBOU je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: Rádio Expres
Kategórie: Spravodajstvo a publicistika, Politika, Spoločnosť