29:50
Podcast: Rozhovory Choices
#120 O zdravých pochúťkach z jedlého hmyzu
30.03.2023
Jedlý hmyz je potravinou budúcnosti. Prečo je to tak? A kedy bude v ponuke hmyzí burger? S mladým úspešným podnikateľom Adamom Dostálom zo spoločnosti GRIG sa rozprávame o tom, aké prínosy pre človeka a pre celú planétu má konzumácia zdravých potravín z jedlého hmyzu. Hovoríme aj o jednom letnom tábore, spolupráci s univerzitou a prekonávaní rôznych prekážok pri podnikaní v potravinárskom priemysle.
Podcast Rozhovory Choices je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: choicessk
Kategórie: Spoločnosť