38 | O rozdieloch v prevádzkovaní espresso baru a kaviarne a organizácii kávového festivalu s Pavlom Bechyně 1/2
Po dvojmesačnej prestávke sme späť. Väčšinu letných dní sme venovali prípravám na Two Coffee Champs, ale našli sme si taktiež čas na oddych a dokončenie nášho vlastného štúdia! Dievčatá nám dali "košom" a venujú sa naplno prvému číslu magazínu, ktorý vyjde už 3. októbra. Takže podcast si naplno preberáme my! Mário a Ondrej. Na Spotify nájdete aj prvú pilotnú časť našej novej humornej a trošku nekorektnej show pre predplatiteľov.
V dnešnej časti zavítame pomyselne do Plzne. Hosťom dnešného podcastu je spolumajiteľ kaviarne Kafe Smetanka a spoluorganizátor kávového festivalu LÓGR, Pavel Bechyně.
Pavel precestoval kus sveta a ku káve privoňal na kurze v Austrálii. Po návrate do Česka zamieril za kávovar na trhy s pražiarňou Kávový klub v Prahe. Kedy sa v ňom prebudila myšlienka otvoriť si vlastný podnik v Plzni? Prečo si najprv otvoril, spoločne so Zuzkou Měřínskou, malý espresso bar a až neskôr kaviareň? Aké sú rozdiely v prevádzkovaní takýchto konceptov? Odpovede na tieto, ale aj množstvo ďalších otázok sa dozviete v tejto časti podcastu.
Ďakujeme sponzorovi tejto časti podcastu. Českej pražiarni Beansmith’s, ktorej čerstvo praženú kávu a kávové príslušenstvo nájdete na stránke www.beansmiths.com.
Ďakujeme za každé vypočuje, odber podcastu na vašej podcastovej platforme a zdieľanie na sociálnych sieťach! Počujeme sa opäť o dva týždne. :)
Podcast Roast Different podcast o káve je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.