Refresh / Mykola Nevrev
23. marca 2018 som upiekol svoj prvý kváskový chlieb a už po ochutnaní prvého kúska som vedel, že chcem sa venovať pečeniu s kváskom. Našťastie som bol na to dobre pripravený, od roku 2008 som pracoval ako PR špecialista a food fotograf, pričom som sa stihol podieľať aj na tvorbe niekoľkých kníh o varení.
Celý rok 2018 som teda skúšal základné recepty a zásoboval som chlebom kamarátov. K veľkej zmene došlo v roku 2019, keď som doviezol kvások Lievito madre z Bologne a moje pekárske experimenty nadobudli úplne inú úroveň.
Prečítal som množstvo odbornej literatúry a po návšteve pekární v Paríži som pochopil, že je na čase urobiť veľkú zmenu. Tak som sa dostal k práci šéf pekára v mojej pekárni.
Počúvaj Refresh na rádiu Viva každý pracovný deň od 15:00 - 18:00. Ak si nestihol rozhovor s našim hosťom, všetko nájdeš v repríze na všetkých podcastových platformách, alebo na YouTube rádia Viva.
Podcast Rádio Viva je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.