51:51
Podcast: Proti Proudu
PP23 - Martin Kortus
21.07.2017
Martin Kortus je šéfkuchař školy vaření Laboratorio. Zájem o gastronomii na profesionální úrovni vznikla při skoro dvacetiletém pobytu v New Yorku, kam Martin po revoluci odešel. Prošel si několik oborů, v USA se prosadil v telekomunikacích, umění a poté naplno propadl gastronomii. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce nebo šéfkuchař restaurací v New Yorku i Praze.
Podcast Proti Proudu je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: Dan Tržil
Kategórie: Ekonomika a podnikanie, Spoločnosť