161. Rozhovor s Jakubom Godom a Palom Hardošom: Je cancel culture viac ako anekdota?

11.08.2020

Ešte pred vypočutím samotného rozhovoru vám odporúčam prečítať si Jakubov článok----more---- „Americká debata o ‚kultúre vymazávania‘: ako to dopadne, keď sa extrém extrémom vybíja“.

 

Jakub Goda sa publicisticky, analyticky a aktivisticky venuje dezinformáciam. Infiltroval sa do Hlavných správ, pomohol k tomu, aby Billa a Tesco vyhodili Zem a vek z predajní, za svoje blogy dostal novinársku cenu za rok 2016 a dve nominácie za rok 2017. Študoval na Fakulte managementu Univezity Komenského a neskôr Philosophy, Politics and Economics na University of York v Anglicky

 

Pavol Hardoš vyštudoval politológiu na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského a na Stredoeurópskej univerzite v Budapešti zístatal MA a PhD so špecializáciou na politickú teóriu. Na Ústave európskych štúdií a medzinárodných vzťahov UK pracuje od septembra 2015 ako odborný asistent a učí kurzy o rôznych teoretických aspektoch štúdia politiky. Venuje sa demokratickej teórii, politickej reprezentácii, modernej politickej filozofii a epistemickým aspektom demokracie. 

 

Súvisiace dávky:

 

***  

 

Dobré veci potrebujú svoj čas. Staň sa patrónom Tvojho obľúbeného podcastu cez Patreon ❤️(https://bit.ly/PatreonPD) alebo nás podpor jednorazovo či trvalým príkazom (https://bit.ly/CHCEMpodporit). Ďakujeme!

 

 

Podcast Pravidelná dávka je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

×
Náš web používa cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie jeho služieb, bez osobnej identifikácie jednotlivých používateľov. Pri používaní nášho webu však môžu naši partneri využívať cookies, ktoré sú personalizované, ale iba v prípade ak ste im už takýto súhlas udelili. Chcem vedieť viac.
OK