
Ondřej Jonáš – street food: Nejsme fast food, vaříme z čerstvých potravin
Ten první nápad na street food přišel na koupálku, a pak už to jelo. Koupila se maringotka, celé loňské léto se upravovala a dnes v Mostě máme Maringodku. Největším trhákem je tam aktuálně speciální smažák, ale nejen to. Co je to vlastně trhané maso? Jak má vypadat správný street food? Odkud berou suroviny? To vše se dozvíte v rozhovoru s Ondrou Jonášem z Maringodky.
Podcast Ponte reports je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.