
Podnikateľský podcast od A po ZZZ o riziká dobrovoľnosti gastrolístkov
S členom prezídia AZZZ Štefanom Petríkom sme hovorili o rizikách zdobrovoľnenia platenia stravného zamestnancom. Uprednostnenie hotovosti pred gastrolístkami môže priniesť nielen finančný prospech pre zamestnanca, ale aj negatíva pre gastrosektor a celú ekonomiku.
Podnikateľský podcast od A po ZZZ prináša námety a témy, ktoré sa týkajú najmä zlepšovania podnikateľského prostredia na Slovensku.
Podcast Podnikateľský podcast od A po ZZZ je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.