Aký je stav potravinárstva na Slovensku – čo všetko o výrobe potravín vieme
Aká je aktuálna situácia v legislatíve potravín? V ostatnom období sa odborná verejnosť zaoberá otázkou kvality potravín, a taktiež cenami potravín. Je niečo vyslovene „urgentné“ čo by bolo ozaj nutné zaviesť alebo presadiť v Slovenskej republike v oblasti potravinárstva? Ako vnímať GMO (geneticky modifikované organizmy) v súvislosti s potravinami? Na tieto i ďalšie otázky odpovedá Ing. Jarmila Halgašová.
www.dashofer.sk
Podcast Podcast Verlag Dashöfer je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.