oli offline

oli offline

Autor: Oli Džupi
"Offline je nový luxus." Už nie som "on air", som offline - ale stále som tu. Stretávam sa s inšpiratívnymi ľuďmi, objavujem nové koncepty, milujem dobré jedlo a cocktaily, vydávam knihy, som hrdá Rusínka a tvorím nové podcasty pre Forbes Slovensko. Ďakujem, že ma počúvate - Oli Džupinková 🧡🩷

Podcast oli offline je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

Zoznam epizód (5 epizód)

46:21
  
22.09.2025

#5 negroni je ako koriander - buď ho miluješ alebo nenávidíš

...negroni je ako koriander - buď ho miluješ alebo nenávidíš! Alebo aj ako hlina, a nemusí Ti chutiť vôbec. Vypočujte si epizódu o negroni - cocktail, ktorý mám rada a ktorý majú radi moji priatelia. Povedali mi, čo si predstavujú, keď si vychutnávajú negroni. Vy čo cítite? Napíšte mi do komentára a...
44:23
  
05.08.2025

#4 moje knižné turné s Martinusom

…asi som si splnila sen! viac je vždy viac, preto v tomto podcaste nájdete všetky moje emócie a radosť! aj sa asi opakujem a budete počuť milión superlatívov, ale všetci, ktorí boli súčasťou tohto celého, si to zaslúžia :) Nahrala som svoje dojmy z 5 diskusií v kníhkupectve Martinus (Košice, Prešov,...
34:33
  
19.05.2025

#3 TEDx v Humennom? Vy ste sa zbláznili!

...rozhovor s Lumírom Matim, s ktorým organizujeme spoločne TEDxHumenné 2025. Prečo to robíme a kto bude rečniť na 2. ročníku?Vstupenky je možné kúpiť cez tootoot.TEDxHumenné 2025: NE-VIDITEĽNÉ VZORYSvetový formát TEDx zavíta v piatok 30. mája 2025 po druhýkrát do Humenného! Prináša opäť 10 skvelých...
25:45
  
27.04.2025

#2 vy ste sestry?

...rozhovor s mojou sesternicou Zajou Sýkorovu, s ktorou máme super vzťah, akoby sme boli sestry. Rozprávame sa o spoločných zážitkoch, o obľúbenom seriáli a knihách, o spoločnej práci na vydaných knihách aj o Zajinej práci v Czechitas. Na konci Zaja odporúča vegánske podniky v Brne a v Bratislave.V...
03:30
  
30.03.2025

#1 offline je nový luxus

"Už nie som on air, som offline - ale stále stretávam množstvo inšpiratívnych ľudí, objavujem nové koncepty a rada by som Vám o nich povedala. Vitajte v mojom audio priestore." Oli DžupinkováAk máte pre mňa tip, napíšte mi na offline@olidzupi.sk .*ad ~ tento podcast vznikol v HEADSPA by YOU v Bratis...
Táto webová stránka používa súbory cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie webovej stránky. Ďalšie informácie o tom, ako používame súbory cookies, nájdete tu.
Bližšie informácie o spracúvaní osobných údajov ako aj o súboroch cookies nájdete tu.

Technické cookies

Vždy aktívne cookies sú nevyhnutne potrebné na základné fungovanie. Bez týchto súborov by sme nemohli poskytovať služby, ktoré umožňujú tejto stránke fungovať.

Funkčné cookies

Funkčné cookies vylepšujú fungovanie webových stránok, nakoľko si môžu pamätať napríklad informácie ako používateľské meno, jazyk alebo preferovanú polohu. Vďaka zapamätaniu si Vašich volieb môže stránka poskytovať vylepšené a osobnejšie služby.

Analytické cookies

Tieto cookies zhromažďujú anonymné informácie o tom, ako používatelia využívajú webové stránky. Z týchto dát sa dozvieme, ako používatelia reagujú na stránku poskytnutím informácií o tom, aké oblasti navštívili, aký čas na našej stránke strávili, a či sa pri tom vyskytli nejaké problémy, napríklad chybové hlásenia, čo nám pomáha vylepšovať webovú stránku.

Marketingové cookies

Marketingové cookies pomáhajú sledovať Vaše online návštevy a aktivitu na našich webových stránkach. Uvedené pomáha poskytovať a zobrazovať Vám relevantnejšie reklamy alebo obmedzujú počet zobrazení reklamy. Tieto súbory cookie môžu zdieľať tieto informácie s inými organizáciami alebo inzerentmi. Ide o trvalé súbory cookie a takmer vždy pochádzajú od tretích strán.