37:57
Podcast: Oli Džupi Talks
#13 Roman Kóňa: “Jedzme menej mäsa, ale viac kvalitného.”
15.12.2022
Majiteľ bratislavského remeselného mäsiarstva @maso_od_romana Roman Kóňa hovorí o tom, že na dobré pripravený steak potrebujeme teplomer. Dozviete sa tiež ako správne mraziť mäso, ale aj o tom, že keď sa chcete uňho najesť, musíte si nájsť na jedlo čas.
Podcast Oli Džupi Talks je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: Rádio Expres
Kategórie: Ekonomika a podnikanie