44:34
Podcast: Nová doba udržateľná
Slow food - jedno z riešení potravinového odpadu
18.11.2021
Vypočujte si rozhovor s dvoma zaujímavými hosťami:
- Michalom Konrádom - šéfkuchárom, ktorý 9 rokov šéfoval kuchyni v bratislavskej reštaurácii Fou Zoo a dnes spoluvlastní moderný street food Bao Brothers a
- Petrou Molnárovou - zakladateľkou združenia Slow Food Pressburg, ktoré je súčasťou medzinárodného hnutia Slow Food. Podporujú predovšetkým drobných roľníkov, rodinné farmy a manufaktúry, ktoré vyrábajú tradičné remeselné potraviny, a tak prispievajú k zachovaniu kulinárskeho dedičstva v rôznych kútoch sveta.
Tento diel vznikol vďaka podpore Aupark shopping center Bratislava
Podcast Nová doba udržateľná je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: NOSENE
Kategórie: Vzdelávanie