01:12:29
Podcast: Na rovinu o podnikaní
NRoP 34: Dá sa prežiť plný zásah meteoritu (COVID-19)?
16.06.2020
Obedové menučko v prémiovej a la carte reštaurácii? Aj to je realita dnešných dní počas otvárania ekonomiky po tvrdých reštrikciách. Vypočujte si skutočný príbeh slovenských podnikateľov, ktorých zasiahli opatrenia pre pandémiu choroby COVID-19 plnou silou. Čo všetko sa pre nich zmenilo, koľko ľudí museli prepustiť a ako sa chcú dostať von z tejto situácie, si vypočujete v dnešnom otvorenom rozhovore s Mirkou Benčíkovou, marketingovou riaditeľkou siete gastro prevádzok BENCIK CULINARY GROUP.
Podcast Na rovinu o podnikaní je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: PROSIGHT Slovensko
Kategórie: Ekonomika a podnikanie, Vzdelávanie