41:47
Podcast: Na rovinu o podnikaní
NRoP 76: Ako funguje gastrobiznis v 21. storočí
29.03.2022
Vladimír Eliáš sa dostal do sveta startupov už počas školy. Z Brna cez Sillicon Valley sa vrátil späť do Košíc, kde rozbieha projekt Eatster. Aplikácia rieši zjednodušenie objednávacieho procesu v gastro prevádzkach, reštauráciách, či festivaloch.
Podcast Na rovinu o podnikaní je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: PROSIGHT Slovensko
Kategórie: Ekonomika a podnikanie, Vzdelávanie