01:04:15
Podcast: Na rovinu o podnikaní
NRoP 87: Croissant, syr, víno a etiketa. Podnikanie par excellence
20.09.2022
Ľubomír Jančok, doktor filozofie na Sorbonne, spisovateľ, cestovateľ a podnikateľ, prináša kus Francúzska na Slovensko. Založil cestovnú kanceláriu Monte Christo a kulinársko-vzdelávací inštitút Chez Balzac.
Podcast Na rovinu o podnikaní je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: PROSIGHT Slovensko
Kategórie: Ekonomika a podnikanie, Vzdelávanie