Čo si dá na večeru kuchár, keď príde domov? (Podcast Ďura z Hemendexu)

22.10.2018
Čo si dá na večeru kuchár, keď po celodennom varení príde domov? Skutočne má reštaurácia uvarených 5 polievok, ktoré ponúka v jedálnom lístku? Dokážu v reštaurácii spoznať komisára Michelinskej hviezdy, ktorá je puncom kulinárskej kvality? Sú špičkoví kuchári na Slovensku kámoši? Nielen tieto otázky už dlhšiu dobu zaujímajú Ďura z Hemendexu. Podľa hodnotiteľov Gurmán na Slovensku sa najlepšou tematickou reštauráciou na Slovensku stal Gašperov Mlyn z Batizoviec a jej kuchár Jozef Breza je v TOP 5 kuchárov na Slovensku pre tento rok. A práve kuchár z Gašperovho Mlyna Jozef Breza, sedel s Ďurom v štúdiu a odpovedal a odpovedal a odpovedal. https://www.expres.sk/kategoria/podcast-dura-z-hemendexu/

Podcast Možno hlúpe otázky je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

Kategórie:Spoločnosť
×
Náš web používa cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie jeho služieb, bez osobnej identifikácie jednotlivých používateľov. Pri používaní nášho webu však môžu naši partneri využívať cookies, ktoré sú personalizované, ale iba v prípade ak ste im už takýto súhlas udelili. Chcem vedieť viac.
OK