
Krbový talk #2: Viliam Bajzík - Ako 17-ročný stážoval v Michelinovej reštaurácií... 5h denne som krájal pistácie, aj tak ich zahodili do koša...
Dali sme opäť krbový talk s Viliamom Bajzíkom a tentokrát sme sa ponorili do jeho stáže v dvojmichelinskej reštaurácii Coda, ktorá patrí medzi 60 najlepších reštaurácií sveta.
Viliam otvorene rozpráva o krutých momentoch, psychickom tlaku, no aj obrovskej vďake, ktorú si z tejto skúsenosti nesie.
Ak ťa zaujíma, ako vyzerá realita špičkového fine diningu zvnútra, aké to je prežiť peklo v kuchyni a aj tak z toho vyjsť silnejší, tento diel je pre teba! Úprimne, emotívne a bez prikrášlenia.
Enjoy :)
Podcast Matej Bajzík je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.