
Krbový talk #3: Histamínová intolerancia, ako (ne)jesť čokoľvek - Viliam Bajzík
Môj brat Viliam👨🍳 je profesionálny cukrár a gastronóm, no trpí histamínovou intoleranciou, diagnózou, pri ktorej by mal od jedla dávať ruky preč… ale on si ho o to viac užíva 🍽️✨
V tejto epizóde rozoberáme, ako vyzerá život s histamínovou intoleranciou (HIT), čo to vlastne znamená, a prečo to nie je koniec sveta. Viliam otvorene hovorí o tom, ako trvá dlhšie spoznať svoje telo, čo mu fungovalo a prečo sa rozhodol žiť bez antihistaminík, aj keď to nebola jednoduchá cesta.
🔍 Čaká ťa rozhovor o jedle a o tom, že aj s HIT sa dá jesť dobre – len treba počúvať svoje telo.
Enjoy :)
Podcast Matej Bajzík je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.