
08:02
Podcast: JOJ 24
Rozhovory 24: Posun slovenskej gastronómie
09.04.2025
Prevedenie jedla, kvalita obsluhy, kreativita, atmosféra a celkový dojem - toto všetko a nielen to hodnotia anonymní inšpektori a zákazníci v reštauráciách. Vďaka pozitívnym hodnoteniam sa zvyšuje úroveň ako svetovej aj domácej gastronómie. Viac povedal Radoslav Nackin - vydavateľ Falstaff Slovensko.
Podcast JOJ 24 je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: nahranejoj
Kategórie: Hudba